Trenerji in vaditelji

Rožle Prezelj

Rožle je diplomant Pravne fakultete v Ljubljani, Varuh športnikovih pravic, predsednik Komisije atletov pri Mednarodni atletski zvezi in vaditelj atletike. Z 232 cm je slovenski rekorder, 14x državni prvak v skoku v višino, 3 kratni olimpijec, njegova največja uspeha pa sta nalov evropskega prvaka v kategoriji za mlajše člane (Amsterdam 2001) in finale na Olimpijskih igrah 2008 v Pekingu.

 

 

Marko Prezelj

Marko Prezelj je diplomant Pravne fakultete v Mariboru. Svojo športno pot je začel s skokom v višino in nadaljeval s tekom na 400m z ovirami. Bil je večkratni državni prvak v članski kategoriji in udeleženec reprezentančnih nastopov. Danes svoje znanje in izkušnje prenaša na mlade in malo manj mlade tekače in tekačice.

 

 

Nika Brežnik

Nika je diplomantka Pravne fakultete v Ljubljani, strokovna sodelovka pri Slovenski anti-dopinški                              organizaciji. Nekoč odlična plavalka, danes vaditeljica plavanja in trenerka atletike. Izkušnje z delom z otroci in mladino je pridobivala tudi kot prostovoljka pri  Tom telefonu.

 

 

 

Ana Jerman

Ana Jerman je diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok in vaditeljica atletike. V vrtcu je vodila športne dejavnosti, kot so Zlati sonček, Ciciban planinec, Otroci in starši telovadijo skupaj, itd. Kot še vedno odlična šortnica se lahko pohvali z nizom odličji iz veteranskih evropskih in svetovnih prvenstev.

 

 

Jure Udovč

juJure Udovč je zaključil študij na Fakulteti za šport v Ljubljani in je zaposlen kot telovadni učitelj na                                   Osnovni šoli Davorina Jenka Cerklje na Gorenjskem na Gorenjskem. Nekoč atlet, danes trener v Atletski šoli Rožle Prezelj.

 

 

 

Stanka Prezelj

Stanka Prezelj je diplomirana sociologinja, vaditeljica atletike in trener NLP-ja, ki že vrsto let dela                                           kot učiteljica razrednega pouka. Nekoč vrhunska atletinja – skakalka v višino, še danes osvaja medalje na največjih veteranskih tekmah.

 

 

 

Bernarda Letnar                                                       

blBernarda Letnar je diplomantka Fakultete za šport v Ljubljani. Bernarda še vedno aktivno trenira met kopja.

 

 

 

Petra Sluga

Po izobrazbi magistrica profesorica športne vzgoje, študij je zaključila na Fakulteti za šport v Ljubljani. Trenutno zaposlena na OŠ Cvetka Golarja v Škofji Loki, kjer poučuje Zdrav življenjski slog. Je vsestranska športnica, posebej pa jo veselijo dejavnosti v naravi. Tekom študija je pridobila tudi nazive: učitelj plavanja, učitelj alpskega smučanje 1, učitelj teka na smučeh 2,… Svoje znanje in veselje rada prenaša  na otroke.

 

Eva Prezelj

DSC_6914Eva Prezelj je diplomantka Fakultete za ekonomske fakultete v Ljubljani. Nekoč odlična skakalka v daljino, danes vaditeljica atletike. 

 

 

 

Štefka Svetelj

Štefka je diplomantka Fakultete za šport iz smeri specialna športna vzgoja. Zaposlena je kot učiteljica športa na OŠ Šenčur. Vrsto let je vodila gibalne urice za predšolske otroke in telovadbo za starejše. Sedaj pa se je pridružila ekipi v atletiki, kjer bo vodila vadbo atletike za predšolske otroke v Šenčurju.

 

Petra Bergant

Petra Bergant je diplomantka Fakultete za športv Ljubljani.  V mladosti se je aktivno ukvarjala z atletiko in tekmovala v teku na 400 in 800 metrov. Sedaj je zaposlena na OŠ Križe, kjer poučuje Zdrav življenjski slog. Rada dela z otroci ter svoje znanje in veselje prenaša na njih.

Tina Bergant

Tina Bergant je diplomantka Fakultete za športv Ljubljani.  Nekoč atletinja, danes zaposlena v vrtcu Tržič. Delo z mladimi v športu jo izredno veseli, ker ve, da je šport najboljša popotnica za življenje.

Leave a Reply