TRENERSKA EKIPA

Rožle Prezelj

Rožle je diplomant Pravne fakultete v Ljubljani, finalist Olimpijskih iger v Pekingu, evropski prvak v kategoriji za mlajše člane U23 (Amsterdam 2001), aktualni slovenski rekorder v skoku v višino z 232 cm, 14x zaporedni državni prvak v skoku v višino, 3 kratni olimpijec, trener aktualne slovenske rekorderke v skoku v višino v kategoriji mlajših članic.

Branko Škof

Branko Škof je redni profesor na Fakulteti za šport v Ljubljani, strokovnjak za treniranje atletike, otrok in mladine in kondicijsko pripravo, trener več tekaških državnih prvakov. V AKK skrbi za uspehe tekačev in tekači, med njimi Hane Grobovšek in Lucije Kropar.

Dušan Prezelj
 
Dušan Prezelj je nekdanji jugoslovanski rekorder v peteroboju, aktualni svetovni rekorder v skoku v višino v kategoriji M65 in M70, trener državnega rekorderja v skoku v višino Rožleta Prezlja
 

Nika Brežnik

Nika je diplomantka Pravne fakultete v Ljubljani, nekoč odlična plavalka, danes vaditeljica plavanja in trenerka atletike, Nevro Kinetic terapevtka. Izkušnje z delom z otroci in mladino je pridobivala tudi kot prostovoljka pri  Tom telefonu.

Evfemija Štorga

Efi je diplomantka fakultete za šport v Ljubljani. Ima svoje športno društvo, ki gradi na zdravem telesnem razvoju otrok, ohranjanju zdravja starejših in rekreativnem tekaške udejstvovanju. Efi je bila tudi udeleženka olimpijskih iger v Sydneyju ter na Evropskem prvenstvu U23 osvojila odlično 5. mesto. Efi v klubu skrbi za ekipo metalcev.

Katja Vrdjuka

Katja je diplomantka Fakultete za šport v Ljubljani, nekoč perspektivna tekačica na srednje in dolge proge, danes pa trenerka ekipe tekačev in mlajših atletskih tekmovalnih ekip. Katja v klubu tudi izvaja funkcionalne vadbe, dodatno pa se ukvarja s treniranjem oseb s posebnimi potrebami.

Blaž Marn

Blaž Marn je uni.dipl.kinez., finalist evropskega prvenstva U-23 v metu kopja, pomočnik trenerja Team SLOCRO, kjer trenira olimpijska prvakinja v metu kopja.

Marko Prezelj

Marko Prezelj je diplomant Pravne fakultete v Mariboru. Svojo športno pot je začel s skokom v
višino in nadaljeval s tekom na 400m z ovirami. Bil je večkratni državni prvak v članski kategoriji in udeleženec reprezentančnih nastopov. Danes svoje znanje in izkušnje prenaša na mlade in malo manj mlade tekače in tekačice.

Ana Jerman

Ana Jerman je diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok in vaditeljica atletike. V vrtcu je vodila
športne dejavnosti, kot so Zlati sonček, Ciciban planinec, Otroci in starši telovadijo skupaj, itd. Kot še vedno odlična šortnica se lahko pohvali z nizom odličji iz veteranskih evropskih in svetovnih prvenstev.

Jure Udovč

juJure Udovč je zaključil študij na Fakulteti za šport v Ljubljani in je zaposlen kot telovadni učitelj na Osnovni šoli Davorina Jenka Cerklje na Gorenjskem na Gorenjskem. Nekoč atlet, danes trener v Atletski šoli Rožle Prezelj.

Stanka Prezelj

Stanka Prezelj je diplomirana sociologinja, vaditeljica atletike in trener NLP-ja z vrsto let izkušenj 
kot učiteljica razrednega pouka. Nekoč vrhunska atletinja – prejemnica bronastega in srebrnega odličja na Balkanskem prvenstvu, 6. mesto na Evropskem prvenstvu za mladinke, nekoč slovenska rekorderka v skoku  v višino z 186 cm v tehniki stredl in aktivna športnica, ki še danes osvaja medalje na največjih veteranskih tekmah.

Petra Jenko

Po izobrazbi magistrica profesorica športne vzgoje, študij je zaključila na Fakulteti za šport v Ljubljani.   Petra je vsestranska športnica, posebej pa jo veselijo dejavnosti v naravi. Tekom študija je pridobila tudi nazive: učitelj plavanja, učitelj alpskega smučanje 1, učitelj teka na smučeh 2,… izkušnje pa pridobivala tako pri nas kot učiteljica in vodja programa Zdrav življenjski slog. Svoje znanje in veselje rada prenaša  na otroke. 

Štefka Svetelj

Štefka je diplomantka Fakultete za šport iz smeri specialna športna vzgoja. Zaposlena je kot
učiteljica športa na OŠ Šenčur. Vrsto let je vodila gibalne urice za predšolske otroke in telovadbo za starejše. Sedaj pa se je pridružila ekipi v atletiki, kjer bo vodila vadbo atletike za predšolske otroke v Šenčurju.

Print Friendly, PDF & Email