FUNKCIONALNA VADBA

Kaj je funkcionalna vadba in kaj ponuja? Funkcionalna vadba je oblika vadbe, s katero treniramo  in izboljšujemo gibalne funkcije celotnega telesa z namenom izboljšanja splošnega počutja in gibalne učinkovitosti pri vsakodnevnem izvajanju službenih ali drugih opravil. Je ena izmed najbolj priljubljenih oblik vadbe, saj se z njo borimo proti največjim izzivom sodobnega življenjskega sloga, kot so sedeče delo, primanjkovanje fizične aktivnosti, ponavljajoči se gibi (na delovnem mestu, opravljanju drugih vsakodnevnih opravil), neenakomerno ali nepravilno obremenjevanje telesa in podobno. S funkcionalno vadbo stremimo k odpravljanju bolečin, izboljšanju telesne drže ter razvoju splošni telesni moči in  gibljivosti. 
Kako izgledala? Vadba je prilagojena potrebam vsakega posameznika. Sestavljajo jo pretežno vaje za krepitev moči, ravnotežja in gibljivosti celega telesa. Praviloma se bo vadbo izvajalo po načinu obhodne vadbe ali vadbe po postajah, kjer si bodo vaje sledile v smiselnem zaporedju.
Termini vadbe: sreda od 19 do 20.30 ure v klubski telovadnici (Partizanska cesta 26, Kranj)

Cena? 38 EUR/MES za 1 mesečno vadbo oz. 60 EUR/MES v primeru obiskovanja tudi pilatesa

Primerna tudi zame? Tako čistim začetnikom kot izkušenejšim rekreativcem. Vadba je zasnovana individualno glede na potrebe posameznika.

Prijave in informacije? telovadnica.akk@gmail.com ali 070 789 280 (Katja)

Print Friendly, PDF & Email