Mladinske selekcije

Za kategorijo mlajših in starejših mladincev in mladink skrbijo Rožle Prezelj, Katja Vrdjuka in Blaž Marn. Glavni trener je Rožle Prezelj, ki je aktualni državni rekorder v skoku v višino, finalist OI v Pekingu, evropski prvak v kategoriji U23, trenutni Varuh športnikovih pravic in nosilec Atletske šole Rožle Prezelj.

Se želiš pridružiti? info@ak-kranj.si ali 041 342 664 (Nika)

Naši aktualni najbolj prepoznani člani ekipe?

LANA ANDOLŠEK je na Evropskem prvenstvu za starejše mladince  in mladinke U20 je osvojila odlično 5.mesto v teku na 100m ovire. Lana je tudi državna prvakinja v teku na 100m ovire, do odličja pa se je prebila tudi v teku na 100m in 200m ter štafetnih nastopih.

AJDA MEGLIČ je na evropskem festivalu mladih (EYOF) osvojila odlično 11. mesto. Ajda je aktualna državna prvakinja.

KATJUŠA JORDAN NADIŽAR je na Evropskem prvenstvu za starejše mladince  in mladinke U20 je osvojila 25.mesto v teku na 100m ovire. Katjuša je bila v preteklosti najuspešnejša atletinja v Sloveniji v kategoriji U16.

EVA BOLTEŽAR je metalka kopija, ki zadnjih 7 let redno posega po odličjih državnega nivoja. Evin. najboljši dosežek je 5. mesto na Balkanskih igrah za mlajše mladinke.

MONIKA GROM je mlada perspektivna skakalka v višino, trenutna kandidatka za nastop na evropskem festivalu mladih (EYOF) in aktualna državna prvakinja.

Vpisni pogoji in cenik

Print Friendly, PDF & Email