Novice

Združili smo moči

Z nosilko olimpijskega odličja v eni izmed najbolj konkurenčnih športnih disciplin Brigito Bukovec, smo sodelovali že v preteklosti. Nekdanja odlična tekačica čez ovire, nas je navdušila tudi na treningu z otroci. Sedaj ponosno sporočamo, da smo naše sodelovanje še poglobili. Skupaj bomo otrokom ponudili, kar si zaslužijo. Atletsko vadbo za otroke oblikovano na podlagi skupnega znanja in izkušenj.

Izhodišča: 

  • otroci potrebujejo igro in čas za razvoj
  • “odprta okna” otrokovega razvoja so naše vodilo
  • srečni in zadovoljni otroci se učijo hitreje in bolj temeljito
  • šport je orodje za celostni razvoj otroka in ne le gibalnih spretnosti
  • sistematično delo z otroki in nadgrajevanje kot ključni pristop k razvoju otroka

Atletika je v naših očeh pomembno sredstvo za razvoj gibalnih spretnosti otrok, socializacije, učenje premagovanja življenskih ovir, orodje za spopadanje s težavami,… Individualnost atletike je pri nižji starosti prednost, ki omogoča posamezniku, da se razvija in v skupini diha kot enakovreden član, ne  glede na preddispozicije in kasnejše želje glede športne usmeritve.

Vsekakor pa vrhunska atletika ostaja naša ljubezen. Zato bomo otroke, ki so že po naravi bolj tekmovalno usmerjeni in kažejo tako voljo kot primerno gibalno intiligenco, vodili po poti, ki bo zagotavljala optimalni razvoj vhunskih rezultatov. Ta je mogoč le ob aktivnem sodelovanju nekdanjih vrhunskih športnikov, medicinske ekipe, primernih trenažnih pogojev.

Predanost, znanje in izkušnje.

VPISI v Atletsko šolo Rožle Prezelj

VPISI  v Atletsko šolo Brigita Bukovec

Print Friendly, PDF & Email
%d bloggers like this: